Creditele rapide-o solutie mult mai buna decat serviciile bancare

Creditele rapide reprezinta cea mai buna solutie atunci cand o persoana are diverse probleme care necesita o rezolvare rapida. Acestea ofera o mana de ajutor persoanelor care traverseaza o perioada financiara mai putin fasta, oferindu-le incredere si siguranta ca vor trece peste aceasta situatie si isi vor stabiliza ulterior balanata financiara. Insa, nu trebuie uitat faptul ca aceste credite nebancare pentru restantieri nu sunt disponibile prin intermediul bancilor si a societatilor bancare, ci numai prin intermediul companiilor nebancare. Atunci cand o persoana are nevoie de un credit nevoi personale cel mai bine ar fi sa apeleze direct la un formular online al unei societati nebancare (din lista celor disponibile pe site-ul nostru de comparari credite rapide) in locul unei banci.

De ce sa accesati credite rapide de la companiile nebancare, iar nu de la banci?

In mod normal atat bancile, cat si companiile nebancare au stabilite anumite reguli de acordare a unui credit nevoi personale. Insa, spre deosebire de banci, societatile nebancare nu solicita un numar atat de mare de documente cum se intampla la primele, nu ii cer clientului sa se deplaseze la sediul/sucursala lor pentru a discuta despre modul si conditiile de acordare a imprumuturilor rapide si nici nu pun sub semnul intrebarii acordarea acelui credit.

Societatile nebancare ofera un credit fara adeverinta de venit sau credite nebancare pentru restantieri, iar acest lucru spune absolut totul despre ceea ce face diferenta intre acestea si banci. Bancile verifica prin diverse filtre clientii care sunt interesati sa solicite credite rapide, daca acestia sunt sau nu buni aplicanti, daca au credit scoring care se incadreaza in limitele stabilite de catre bancheri, daca solicitantul este capabil sa returneze la termen creditul pe care il primeste si ii acorda acestuia o potentiala sansa abia dupa ce sunt convinsi 100% ca acel candidat indeplineste maximul de cerinte.

Trecutul negativ al unui aplicant pentru un credit fara adeverinta de venit nu influenteaza o societate nebancara, care ii acorda sanse egale cu al oricarei persoane interesate sa aplice pentru obtinerea de credite rapide. In cazul unei banci, daca reprezentantii acesteia descopera lacune in credit scoring, un istoric negativ, intarzieri de plata sau amanari, atunci, in mdo cert, solicitantul isi poate lua adio de la obtinerea acelui imprumut de care are atat de mare nevoie.

Acest mod de a trata clientii este prezent nu doar la o singara banca, ci este des intalnit la toate societatile mancare, acesta fiind motivul pentru care din ce in ce mai multi cetateni romani apeleaza la serviciile companiilor nebancare care le acorda fara probleme credite nebancare pentru restantieri. Pentru ca atunci cand nu ai in spate un credit scoring de valoare, atunci trebuie sa gasesti acel creditor dispus sa aiba incredere in tine si sa-ti imprumute banii de care ai nevoie fara sa te intrebe in ce scopuri ii folosesti, fara sa te conditioneze atat de mult de acte si documente si care nu este atat de interesat de istoricul tau de creditare.

Atunci cand ai nevoie de simplu credit, cand problema pentru care imprumuti banii este atat de stringenta incat o simti realmente in jurul tau, tot ceea ce ai nevoie este cineva care sa-ti acorde acel ajutor de care ai atat de mare nevoie. Unul dintre cei care au apelat la solutia credite nebancare pentru restantieri a fost bucuresteanul Alexandru Albu, in varsta de 31 de ani. Acesta spune: “Atunci cand bancile m-au refuzat, nu am avut nicio alta solutie decat sa alerg catre o societate nebancara”. Iar o astfel de companie de tip IFN i-a sarit imediat in ajutor, imprumutandu-l cu suma de bani de care avea atat de mare nevoie.

In plus, procedura pe care trebuie sa o urmezi atunci cand apelezi la un credit rapid este extrem de simpla, facila si usor de urmat: totul se desfasora online, de la tine de acasa sau de oriunde doresti. Se completeaza un formular cu datele necesare, dupa ce in prealabil s-a consultat calculatorul credite nevoi personale si s-a stabilit care este suma pe care o poti imprumuta si durata de rambursare a acesteia. Cererea este trimisa instant, verificata si apoi, in cel mai scurt timp (maxim 24-48 de ore), banii sunt in cont. In anumite cazuri, companiile nebancare ofera pentru primul credit dobanda de 0% si banii in mai putin de 1 ora (daca ai un cont bancar la o anumita banca).

Asadar, iata, de ce companiile nebancare ofera mai multe avantaje decat bancile si de ce, din ce in ce mai multi romani apeleaza, cu incredere, la serviciile lor.

One thought on “Creditele rapide-o solutie mult mai buna decat serviciile bancare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>